Chinees Buffet aan Huis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Inhoudsopgave

Wij verzorgen met regelmaat buffetten voor feestjes en verjaardagen, dus wilt u binnenkort een Chinees buffet aan huis bestellen? Dan bent u bij De Chinese Muur aan het juiste adres! U kunt al een buffet bestellen vanaf 15 personen.

Onze catering service is compleet verzorgd, dus alles omtrent het eten wordt door ons verzorgd. Dit is inclusief chafing dishes, brandpasta, opscheplepels, borden en bestek, opbouwen en vervolgens weer afbouwen. 

Wij leveren uw buffet bij u thuis op een vooraf afgesproken datum en tijdstip en later op de avond wij het weer netjes afruimen en ophalen. Wij doen de afwas!

Gemakkelijk een Chinees buffet samenstellen

Een buffet bestellen hoeft niet moeilijk te zijn, dus hebben wij 4 standaard buffetpakketten voor u samengesteld die u naar wens kunt aanpassen. Zo krijgt u altijd een Chinees buffet aan huis die aan al uw wensen voldoet. Met onze unieke buffet configurator heeft u in een paar muisklikken de perfecte buffet samengesteld!

Catering Rijnsburg

Bezorggebied

Om zeker zijn dat uw Chinese buffet warm en vers aan huis geleverd krijgt, werken wij zodoende met bezorggebieden. Wij leveren met regelmaat buffetten in Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Katwijk, Roelofarendsveen, Zoetermeer, maar ook in Alphen a/d Rijn en nog tal van andere plaatsen. Kijk in de lijst hieronder of wij ook bij u bezorgen.

Levering vanaf 15 personen

Bezorgkosten: GRATIS

 

Leiderdorp
Leiden
Oud-Ade
Rijpwetering
Roelofarendsveen
Hoogmade
Zoeterwoude
Oegstgeest
Warmond
Voorschoten

Levering vanaf 30 personen

Bezorgkosten: € 20,-

 

Koudekerk aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
Hazerswoude
Noordwijk
Wassenaar
Katwijk
Rijnsburg
Sassenheim
Voorhout
Oude-Wetering
Nieuwe-Wetering
Leimuiden
Nieuw Vennep
Lisse
Woubrugge
Zoetermeer

Levering vanaf 50 personen

Bezorgkosten: € 35,-

 

Bezorggebied buiten regio 1 en 2 met een afstand tot maximaal 20 km vanaf Leiderdorp.

Boven 100 personen en meer dan 20 km op aanvraag.

Chinees buffet bestellen

Kortom, heeft u binnenkort iets te vieren en wilt een Chinees buffet aan huis bestellen? Dan bent u bij De Chinese muur aan het juiste adres. Bekijk onze samengestelde menu’s en vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan of bestel direct.