Warm geleverd
f
Zelf aanpassen
Bespaar tijd
Geheel verzorgd

chinees catering op locatie

Al vanaf 15 personen leveren wij een compleet verzorgde Chinees catering buffet bij u thuis of op het werk. De ideale manier om uw gasten te laten genieten van heerlijk Chinese gerechten bij u op locatie. Een Chinese catering is uitermate geschikt voor uw verjaardag, receptie, feest, trouwerij, bedrijfsfeest of andere gelegenheden. Al menig feest is door ons verzorgd met een rijkelijk opgezet en compleet Chinees catering. 

Benieuwd?
Probeer het zelf!

Stel zelf uw catering menu samen met een paar simpele klikken. Probeer vandaag nog en ontvang een vrijblijvende offerte of bestel direct.

Stel Samen

Speciaal voor u samengesteld

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij vier complete catering menu’s voor u samengesteld. U kunt het samengestelde menu naar eigen wensen aanpassen met onze simpele online catering formulier. Hoewel wij deze menu’s met zorg hebben samengesteld, kunt u uiteraard zelf suggesties toevoegen zodat het buffet geheel naar uw eigen wens is ingevuld.
Neem contact
met ons op en aan de hand van uw wensen stellen wij een optimaal buffet voor u samen.

》Bij 40 tot 80 personen krijgt u tijdelijk 5% korting op een catering menu

》Bij 80 of meer personen krijgt u tijdelijk 10% korting op een catering menu

》Bij 40 tot 80 personen krijgt u tijdelijk 5% korting op een catering menu

》Bij 80 of meer personen krijgt u tijdelijk 10% korting op een catering menu

Geheel verzorgd. Wij doen de afwas!

Ons cateringservice is compleet verzorgd en wordt geleverd in chafing dishes (warmhoudbakken), dus u hoeft niet uit te sloven voor de afwas, alles wordt weer netjes door ons opgehaald!

Eventueel kunt u ook borden en bestek geleverd krijgen, hiervoor rekenen wij een huurprijs van € 0,75 per set. Na afloop kunt u de borden en bestek ongewassen in de geleverde kratten doen en wij doen de afwas voor u! Wel zo makkelijk.

Vrijblijvende offerte
BEL MIJ TERUG

Duidelijk website en zeer klantvriendelijk. Eten smaakte goed, er was voldoende en de variatie was prima. Top service, grote zorg uit handen genomen.

Connie

Hoogmade

Voor ons 50 jarige jubileum hebben wij een catering laten verzorgen voor 85 man door de Chinese Muur. Alles werd keurig geleverd en het zag er fantastisch uit. Onze gasten en wij hebben genoten!

Willem

Rijpwetering

De Catering was super! Het eten was eerlijk gezegd boven verwachting, goed op temperatuur en meer dan voldoende! Hele goede ervaring gehad met de Chinese muur. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mirjam

Leiden